Eripärane dieet päästis mehe liiklustrahvist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto armatuurlaud.
Auto armatuurlaud. Foto: SCANPIX

Rootsis Västmanland regiooni ringkonnakohtus ei mõistetud autoomanikku süüdi 60 km/h alas 68 km/h kiirusel sõitmast, sest ta suutis dieedi põhimõtete abil tõestada, et tegu polnud temaga.

Oletatav süüdlane jäi eelmisel sügisel kiirust ületades kaamerapildile ning talle esitati ~160 eurone trahv. Pildilt oli selgelt näha, et roolis istuv juht sõi parajasti banaani, vahendab The Local.

Autoomanik ei võtnud süüd omaks, sest ta on juba üle kahe aasta olnud LCHF (Low carb, high fat) dieedil, mille puhul hoitakse süsivesikute tase toidus madalal, seega ei ole mees juba kaua aega üldse banaane söönud.

Lisaks ütles mees kohtus, et tema auto oli sel ajal müügis ning 6-10 inimest käisid kuriteo ajavahemikus autoga proovisõitu tegemas.

Liikluskaamera pildi kvaliteet oli liiga halb, et juhi identiteeti välja selgitada, seega ei nõudnud kohus autoomanikult trahvi tasumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles