Komi ärimees plaanib oma pitsaketti Eestisse laiendada

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dodo Pizza söögikoht Venemaal.
Dodo Pizza söögikoht Venemaal. Foto: dodopizza.ru

Komi ärimees Fjodor Ovtšinnikov, ülevenemaalise pitsaketi Dodo Pizza omanik, kavatseb oma äri laiendada üle maailma, muu hulgas ka USAsse, Hiinasse ja Eestisse, kirjutab komiinform.ru.

Sõktõvkaris asuva peakorteriga Dodo Pizza ketis on praegu 49 söögikohta üle Venemaa Kaliningradist Vladivostokini. Väljaspool Venemaad on söögikohtade avamise plaan Tallinnas, Klaipedas, USA väikelinnas Oxfordis, Hiinas, Kasahstanis, Kõrgõzstanis ja Usbekistanis.

Nagu Venemaalgi, kavatseb Dodo Pizza piiri taga laieneda frantsiisilepingutega. «Meil on frantsiisiäri: kohalik ettevõtja ja meie toode,» rääkis Ovtšinnikov komiinform.ru-le. «Suurte kettidega on võimalik konkureerida, näiteks konkureerid USAs avatav söögikoht naabritega. Näiteks, kui Pizza Hutis nii maitsev ei ole kui meil, tuleb klient meie juurde.»

Ovtšinnikovi sõnul on ta eesmärgiks võtnud, et bränd oleks esindatud igas maailma riigis. «Parasjagu ehitame Sõktõvkaris endale suurt büroohoonet, kuhu inimesed sõidaks üle kogu maa meie äri arendama, nii et plaanid on meil tõsised,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles