Suvituslinna söögikohad üllatasid maksuametit

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustibluus Haapsalus
Augustibluus Haapsalus Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht /Scanpix

Maksu- ja tolliametnikud külastasid möödunud nädala laupäeval Augustibluusi ajal Haapsalu toitlustusettevõtteid kontrollimaks, kas kõik töötajad on ikka töötamise registrisse kantud.

«Kontrollreidi tulemused valmistasid kindlasti meeldiva üllatuse,» ütles MTA kontrolliosakonna juhtivrevident Annela Sinisalu, vahendab Lääne Elu.

Kokku kontrolliti kümnes erinevas äriühingus 24 isikut ja tööandja oli kõik nad ka registreerinud. Vabatahtlikuna oli kirjas üks töötaja, kelle puhul selgitab MTA nüüd välja, milles täpselt tema vabatahtlik töö seisnes ja kas selline töötamise vorm oli õigustatud.

«Suvistel vabaõhuüritustel ei ole ka varem muresid töötajate registreerimisega olnud, kuid täiendavat kontrolli on vajanud töötajate vabatahtlikuna arvelevõtmist kasutanud ettevõtted,» rääkis Sinisalu, märkides samas, et sel korral oli vabatahtlike arv minimaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles