Kõnniteeremont rikkus poepidaja äri

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont võib häirida ettevõtjate tegevust.
Teeremont võib häirida ettevõtjate tegevust. Foto: Priit Simson

Kuressaares India käsitööd ja kodutekstiilie müüva poe Indivaras omanik Bharath Chari esitas linnavalitsusele kaebuse, sest kõnniteeremont peletab inimesi tema äri juurest eemale ning raskendab seetõttu müüki.

«Tavaliselt astub siit päeva jooksul läbi üle 50 potentsiaalse ostja, kuid praeguste remonditööde ajal liiguvad inimesed peamiselt teisel tänavapoolel ega pööra meie poele mingit tähelepanu,» rääkis ta.

Kolmapäeval oli ta sunnitud kaupluse juba kell kaks päeval sulgema, sest tee-ehitajad askeldasid otse poe ukse ees, lisaks pahandas teda asjaolu, et eile külastas Saaremaa Sadamat suvehooaja viimane ristluslaev.

«Varasematel kordadel, kui kruiisilaev on Saaremaal käinud, müüsime päevas kaupa 500–600 euro väärtuses,» ütles Bharath Chari.

Kuressaare linnapea Madis Kallase sõnul juhtus tõepoolest kahjuks nii, et Lossi tänava üks pool läks remonti ärilises mõttes väga kasulikul ajal, kui Saaremaale saabus järjekordne ristluslaev.  Linnapea oli poeomaniku mure suhtes mõistev, kuid tõdes, et suviti on raske remonditöid vastavalt ettevõtjate soovidele ümber korraldada.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles