Lugeja kiri: miks Superbus ennast nii halvasti üleval peab?

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja arvab, et Šotimaa odavbussifirma Superbus peab end halvasti üleval.
Lugeja arvab, et Šotimaa odavbussifirma Superbus peab end halvasti üleval. Foto: Eero Vabamägi

Postimehe lugeja oli nördinud eile ilmunud artikli tõttu, mil Šotimaa odavbussifirma Superbus väitis, et maanteeamet nende kohta avalikkusele valetab. Avaldame järgnevalt igapäevase bussisõitja kirja muutmata kujul.

Tavaliselt on ju nii, et kui välisinvestorid tulevad meie riiki, mis on alati oodatud sündmus, siis nad austavad kohalikke kombeid ja seadusi ning peavad ennast igati viisakalt üleval. Reeglina pareminigi kui kohalikud ärimehed.

Superbusi juhtkond eesotsas Lauri Helkega on aga viimastel nädalatel end tõsiselt ebameeldivalt üleval pidanud. Nüüd siis juba süüdistavad Eesti riiki nõukogudeaegses korruptsioonis ja ütlevad muid inetusi. Milleks nad tüli norivad? Sedasi nad küll eestlaste südamesse teed ei võida, kui meie riiki ja ametkondi sedasi solvavad.

Ka keerulises olukorras tuleb jääda soliidseks, aga praegu jätavad nad küll mulje, et meil ei tule muret tunda mitte niivõrd tumedanahaliste pagulaste riigivaenuliku suhtumise pärast, vaid pigem  ülikonnastatud soomlaste ja šotlaste suhtumise pärast Eesti riiki. Milline on küll olnud nende inimeste lastetuba?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles