Sirje Niitra: säästukas enam eriti ei säästa

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Niitra
Sirje Niitra Foto: Peeter Langovits

Säästumarketit on seni peetud Eesti odavaimaks poeketiks. Selle kodulehel seisab: «Me ei tee hinnaüllatusi üksikutele toidukaupadele, meie hinnatase on madalam nädalast nädalasse.»

Samas on juba pikemat aega nii kohv kui piimatooted Säästumarketis kallimad kui näiteks Comarketis, mis osutuski Tarbija24 eksperimendis praegu vähemalt Tallinnas kõige odavamaks.

Muidugi võib olukord mõni teine päev ja isegi teistes sama keti kauplustes teistsugune olla, kuid meie pildistasime hindu vaid ühel sügisesel pärastlõunal viies Tallinna poes.

Ometi võttis Säästumarketi värske turundusjuht asja väga tõsiselt ja lubas, et kui asi tõesti nii, siis tuleb hindu korrigeerida. Ja korrigeeriski, teatades napilt paari tunni pärast, et nüüd maksab poolekilone kohvipakk Araabika vaid 29.90 ja tundmatu nimega Vespucci kohv 42.90. Ka hapukoore hinda oli tervelt kahe krooni võrra alandatud.

Kes julgeb veel pärast seda öelda, et ajakirjandusel mingit mõju ei ole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles