Halb uudis Starmani klientidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman.
Starman. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Starman vähendas augustist Zuumneti S ja M pakettide andmesidemahtusid, jäeti pakettide hinnad samaks.

«Muutuse põhjuseks on Zuumnetile andmesideteenust pakkuva Elisa kasutustingimuste muudatus. Selleks, et säästa kliente hinnatõusust, olime sunnitud nimetatud kahes paketis mahtusid vähendama,» rääkis Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland BNSile.

Kui varem oli S ja M pakettide andmemaht 50 GB kuus, siis nüüd vastavalt 5 ja 30 GB kuus. Zuumneti L ja XL pakettide kasutusmahud ei muutunud. Samuti ei muutunud olemasolevatel klientidel pakettide hinnad ja kiirused.

Reilandi sõnul seadis Starman mahupiirangud nii, et 85 protsenti klientidest jäid senise kasutuse põhjal allapoole mahupiirangut. Starmani kommunikatsioonijuht lisas, et kliendid, kes soovivad muudatuse tõttu oma lepingu lõpetada või muuta, saavad seda teha tasuta ühe kuu jooksul.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski ütles Postimehe tarbijatoimetusele, et Elisa kliente ei puuduta ega mõjuta antud muudatus kuidagi. «Vastavalt Starmani ja Elisa vahelisele lepingule pole meil õigust täpsemaid lepingutingimusi avalikustada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles