Töö, millest paljud unistavad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Professionaalne hotellide testija magab ka voodites ning uurib nii madratsi pehmust, kvaliteeti kui ka puhtust.
Professionaalne hotellide testija magab ka voodites ning uurib nii madratsi pehmust, kvaliteeti kui ka puhtust. Foto: Panther Media

Zhuang Jing teeb tööd millest paljud inimesed unistavad – ta on professionaalne hotellide testija Hiinas.

2010. aastal valiti ta välja 7800 kandidaadi seast, kes tahtsid töötada veebifirma Qunar hotellide testijana, kirjutab Business Insider.

Jing on ööbinud lugematutes hotellides ning pannud kirja oma kogemusi nii hotellitubade kui ka töötajatega seoses, et aidata reisijatel valida parimat võimalikku peatuspaika.

Kogu naise töö käib salaja, sest nii ei saa talle osaks mingisugust erikohtlemist. Jing paneb tähele ka kõige väiksemaid detaile, näiteks WC-paberi kvaliteeti. Samuti katsetab ta järele vannituppa kasutamiseks mõeldud tooted, näiteks väikeses mõõdus šampoonid ja palsamid.

Äärmiselt oluline on tema jaoks ka puhtus. Joogiklaaside läbipaistvust uurib ta põhjalikult ning katsetab isegi nende vastupidavust. Kui ruumis on näiteks ka kohvimasin, proovib ta ka selle järele.

Kõrvale ei jäta ta ka Wi-Fi ühenduse tugevust ning loomulikult on tarvis üle vaadata ka voodi ning katsetada madratsi mugavust. Enne voodis magamist, otsib ta linadelt plekke ning vaatab, et voodis poleks juuksekarvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles