Tartlannad on meestest jutukamad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naistel on komme rohkem telefoniga rääkida kui meestel.
Eesti naistel on komme rohkem telefoniga rääkida kui meestel. Foto: SCANPIX

Tele2 statistika kohaselt räägivad Tartumaa naised mobiiltelefoniga ühes kuus 250 minutit, mis on kohalike meestega võrreldes peaaegu kolmveerand tundi enam.

Tele2 juuli kliendistatistika kohaselt helistasid tartumaalased kuus keskmiselt 235 minutit ehk ligi neli tundi, saatsid 28 SMS-sõnumit ning kasutasid 2,2 megabaiti mobiilset internetti.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul näitab statistika, et õrnem sugu on üldiselt jutukam ja veidi erandlikult kasutavad Tartumaa naised kohalikest meestest ka rohkem mobiilset internetti.

Statistika kohaselt teevad Eestis nii mehed kui naised kuus keskmiselt 92 kõnet, kuid naised räägivad pikemalt. Keskmiselt helistavad naised kuus välja 258 ning mehed 214 minutit. Naised saadavad kuus keskmiselt 28 ning mehed 26 SMS-sõnumit. Eesti mehed kasutavad kuus keskmiselt mobiiliga 2,3 ning naised 2,2 gigabaiti mobiilset internetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles