Smuutikorgid naistesõbralikumaks!

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pai smuuti.
Pai smuuti. Foto: Lugeja foto

Karola andis teada Põltsamaa Felixi Pai smuutide raskesti avatavatest korkidest, mis naisterahvale tihtipeale raskusi valmistavad.

«Palun tehke nendele pakenditele normaalsed korgid, mida suudaksid naised ilma hammaste abita või vihaseks saamata lahti keerata. Nii valus on keerata seda väikest triibulist korki,» kirjutas smuutide fänn Karola. Tema väitel jääb ka üht äärt lahti saades korgi teine pool ikka kinni ning tulemuseks on see, et kogu jook hakkab pudelist välja tulema.

«Kuna Pai tootesari on läbinisti naturaalne ja selles pole kasutatud säilitusaineid, siis peab olema kork tugev ning õhu ligipääs välistatud,» selgitas Põltsamaa Felixi turundusspetsialist Raivo Laanes. Algselt kaeti pudelisuu kattekilega, kuid klientidelt saadud vastukaja põhjal loobuti sellest  ning muudeti pudeli avamine üheastmeliseks.

«Vastutustundliku toiduvalmistajana peame klientidele tagama toodete ohutuse ning töötame Pai tootesarja pakendi kasutajasõbralikuks arendamise asjus, et jõuda kõigile osapooltele meeldiva tulemuseni,» lisas Laanes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles