Vahistati lennuki õhkutõusu takistanud mees

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuki puksiir.
Lennuki puksiir. Foto: SCANPIX

Möödunud kolmapäeval vahistati Denveri lennujaamas mees, kes püüdis takistada lennuki väljumist, sest ta oli lennukisse minemisel hilinenud.

6. augustil pärast kooli kokkutulekut Ohios saabus Marc Rehmar lennujaama ning väravasse jõudes nägi lennukit juba stardivalmis, vahendab Fox News. Mees kiskus lahti avariiväljapääsu, mis käivitas häire. Seejärel jooksis ta mööda turvatud ala lennuki suunas ning ajas taga puksiiri, mis pukseeris parasjagu inimesi täis lennukit turvaväravast eemale.

Puksiirijuht peatas sõiduki ning Rehmar nõudis tungivalt lennukile saamist. Lennujaama pressiesindaja Heath Montgomery sõnul ei takistanud Rehmari tegevus küll ajaliselt lennuki õhkutõusu ega muid lennujaama tegevusi, kuid sellegi poolest sai mees süüdistuse transpordi takistamises ning ohtu seadmises.

Rehmar vabastati 10 000-dollarilise kautsjoni vastu, ent reedel seisab ta taas kohtu ette, mil talle esitatakse formaalselt süüdistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles