Lotovõitja toetab lähedasi ja nõrgemaid

Hans-Martin Tammesalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet
Bingo Loto pilet Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht / Scanpix

Eestlanna võitis Euroopa lotoga üle 500 000 euro ning plaanib võidetud rahaga aidata teisi.

21.augusti Eurojackpoti loosimisel võideti Eestis 5+1 võidutasandiga 555 413,90 eurot. Järve Selverist võidupileti ostnud õnnelikuks võitjaks osutus 60-ndates eluaastates Tallinnas elav naine. Võitja sõnul ostab ta lotot harva, kuid just sel korral oli tal tunne, et võidab suurema summa. Laupäeva hommikul raadiost võiduinfot kuuldes teadis ta samuti kohe, et just tema pilet on võitnud ning võidule sai kinnituse internetist võidunumbreid kontrollides. 

Naise sõnul tuli võit tema jaoks õigel ajal, sest ta on hetkel kodune. Samuti plaanib naine võidurahaga toetatada lähedasi, aidates maksta nende pangalaene. Esimese ülekande võidusumma kontole laekudes plaanib naine aga teha heategevuseks – annetusena «nõrgematele». Tegus naine ei välista ka, et kasutab raha oma äri alustamiseks. Oma võidust ei ole naine veel lähedastest kellelegi rääkinud. 

Eesti Loto tuletab ka meelde, et kõik 19.augustist 7. oktoobrini kahe mänguväljaga Bingo Loto pileti ostnud mängijad oma pileteid kindlasti kontrolliksid, sest Bingo Loto Extra kampaania raames loositakse siis igal kolmapäeval välja 10 x 1000 eurot. Võitjate info on väljas lotomüügipunktides ning Eesti Loto kodulehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles