Šašlõki kummaline säilivusaeg ärritas klienti

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima poes müüdud šašlõkk.
Maxima poes müüdud šašlõkk. Foto: Lugeja foto

Kristiina leidis Tallinnast Vilde teel asuvast uuest Maxima kauplusest šašlõki, mille säilivusaeg tundus ekslikult olevat möödunud.

«Maxima XX kaupluses müüdi säilivustähtaja minetanud (21.08.15) kuupäevaga lihatoodet, mis oli pakitud ning samuti ostetud 22. augustil. Maxima peaks hoolikamalt säilitustähtaegu jälgima, sest väga sageli olen leidnud korralikult lõpuni valmistamata grillkana, riknenud hapukurke ja aegunud kuupäevaga tooteid,» kurtis Kristiina.

Maxima kommunikatsioonijuhi Katja Ljubobratetsi sõnul oli tegu uue töötaja eksimusega. «Toodet 22. augustil kaaludes jättis ta sisestamata õige kõlblikkuse kuupäeva, milleks oli 25. august,» ütles ta. Seega polnud liha siiski säilivustähtaega ületanud, eksituse põhjustas vaid valesti koostatud silt.

Ljubobratets tänas klienti antud eksimusele tähelepanu juhtimast ning soovitab edaspidi ka teistel kaupluste külastajatel oma märkuste ja ettepanekutega otse Maxima klienditeeninduse poole pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles