Tuntud mööblikauplused laienevad

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvas avatakse kaks mööblipoodi.
Narvas avatakse kaks mööblipoodi. Foto: Urmas Luik

Järgmisel aastal avatakse Narvas Tempo keskuses Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblikauplus.

«Ida-Eestis on omad väljakutsed, kuid eelkõige suured võimalused, sest seal piirkonnas on umbes 150 000 elanikku ja Narva on Eesti suuruselt kolmas linn,» selgitas Indoor Group Eesti tegevjuht Kari Forssten uute mööblikaupluste teket. Tema sõnul muutub Asko ja Sotka avamisega Tempo keskus piirkonna suurimaks kodusisustamise ja mööblimüügi keskuseks.

Uutel pindadel pööratakse erilist tähelepanu ruumide avarusele ja valgustatusele, kogu tootevaliku laiale väljapanekule ning isikupäraste sisustuslahenduste pakkumisele. «Asko täiendab Sotka valikut, pakkudes ka kõige nõudlikumale kliendile mitmekülgseid võimalusi erinevateks sisustusvajadusteks,» sõnas Forssten ja lisas, et Sotka valik keskendub pigem kiirele ja lihtsale tootevalikule.

Narva Tempo keskust haldava Astri Valdus juhatuse liikme Tarmo Kleimanni sõnul on Asko ja Sotka Narva vägagi teretulnud. «Oleme tugevalt panustanud Narva kauplemiskohtade arendamisse ja 2014. aastal avasime laiendatud Astri keskuse, millega kasvas märgatavalt tuntud brändide hulk linnas,» sõnas Kleimann.

Tema arvates muudab Asko ja Sotka tulemine Tempot rohkem sisustuskeskuseks ja lisab Narvale külgetõmmet ahvatleva ostlemislinnana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles