Üürnik rentis korterit ilma omaniku teadmata

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklane avastas koju tulles, et üürnik oli rentinud välja ilma tema teadmata ühe toa.
Ameeriklane avastas koju tulles, et üürnik oli rentinud välja ilma tema teadmata ühe toa. Foto: PantherMedia

Ameerikas teenis üürnik raha sellega, et rentis võõrastele tuba ilma korteriomaniku teadmata.

Ameeriklane Robert Corwin, kes töötab graafilise disainerina ning elab osaliselt Californias ning ositi lääne poolses linnajaos. Hiljuti avastas Corwin Chicagost koju minnes magamistoast noorpaari, kes oli end tema teadmata korterisse sisse sättinud, vahendab CBS Chicago. Toas ringi vaadates avastas omanik, et elamine oli segamini, likööri tagavara oli varastatud ning vesipiibud laiutasid söögilaual.

Corwin kahtlustas vaatepilti nähes, et tema korteris võisid toimuda orgiad ja meelemürkide tarvitamine. «Palusin neil lahkuda, kuid uued üürnikud laususid seepeale, et leidsid minu korteri veebisaidilt «Airbnb»,» sõnas šokeeritud korteriomanik. Selgus, et «Airbnb» on ülemaailmne veebisait, mis aitab reisijatel kinnisvaraomanikelt ekstra tuba üürida.

Seega oli korteriomaniku eelmine üürnik kuulutuse tollesse internetiportaali üles postitanud ning selle keskkonna kaudu uued üürilised võtnud.

Olukorra lahendamiseks on Robert Corwin palunud abi «Airbnb» veebisaidilt. Nood vastasid, et nad ei saa kontrollida eralepingutingimusi ja vahendamise tagajärgi kolmandatele isikutele, kuid lubavad taolise olukorra kordumise vältimiseks nõuded üle vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles