Omniva plaanib varustada ka tanklad pakiautomaatidega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht/Scanpix

Omniva ja Statoil käivitasid ühise pilootprojekti, mille käigus paigaldati Statoili Tallinnas asuvasse Mustamäe teenindusjaama Omniva pakiautomaat.

«Esialgsed tulemused on paljulubavad – Mustamäe Statoili paigaldatud pakiautomaat on osutunud klientide hulgas populaarseks,» nentis Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel. Kui tanklakülastajad pakiautomaadi omaks võtavad, on postifirmal plaanis pakiautomaatidega varustada Statoili teenindusjaamad üle Eesti.

Arumeele sõnul on pilootprojekti eesmärgiks hinnata kasutajate huvi pakiautomaatide vastu teenindusjaamades. «Kui tulemused on head, saame järgmisel aastal laieneda oma pakiautomaatide võrgustikuga Statoili teenindusjaamadesse üle Eesti,» selgitas Arumeel.

Kokku on Omnival on Baltikumis 194 pakiautomaati, millest 104 asuvad Eestis, 46 Lätis ja 44 Leedus. Statoili tanklaketil on Eestis 53 teenindusjaama, millest 46 on täisteenindusjaamad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles