LHV uuendas mobiilipanka

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide uuest mobiilipangast.
Näide uuest mobiilipangast. Foto: LHV

LHV tõi välja mobiilipanga uue versiooni, mis on mugavam ja kiirem versioon LHV senisest mobiilsest pangakontorist, eriti kasutajasõbralik on rakendus maksete tegemisel.

LHV mobiilipangas 2.0 käib makse tegemine kiiresti, kuna mobiilipank võtab arvesse kasutaja maksete ajaloo ja täidab makse sisestamisel ise tühjad väljad. Samuti saab mobiilipanga seadistada nii, et selle kasutamisel ei pea iga kord uuesti sisse logima.

«Mobiilipanga uus versioon on loodud nii, et klient saaks kiiresti tehtud kõik vajaliku ega peaks tegelema ebaolulisega ning et tal oleks pangateenuste kasutamine nii lihtne ja mugav kui võimalik,» ütles LHV Panga jaepanganduse juht Andres Kitter.

Mobiilipanga uue versiooni kasutamiseks on vajalik nutiseade, mis kasutab iOS operatsioonisüsteemi (8 või hilisem) või Androidi operatsioonisüsteemi (4 või hilisem). Avalehena kuvab rakendus kasutajale kolm kõige olulisemat asja: makse alustamise võimaluse, kontojäägi ja viis viimast tehingut, mis muudab vajaliku toimingu tegemise kiiremaks.

Makse tegemiseks tuleb valida saaja nimi ning rakendus pakub juba ise erinevad võimalused makse info väljade täitmiseks. Rakendus arvutab makseajaloo põhjal ka võimaliku summa ülekandeks, mis tasub enne makse sooritamist üle vaadata. Seejärel tuleb vaid sisestada PIN2 ja makse saabki tehtud.

Uue lisandusena saab mobiilipangas aktiveerida uue pangakaardi, kinnitada oo­tel makseid ja vaadata oma ar­velduskontole seatud limiite. Mobiilipangas saab liht­salt muuta ka oma kaardi limiite või kaardi blokeerida.

En­diselt saadab mobiilipank automaatseid teavitusi saabunud raha või ebaõnnestunud makse kohta ning hoiatab limiitide täi­tumise või pangakaardi aegumi­se eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles