Kapellskäri lähedal õnnetusse sattunud laev naaseb liinile

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool Seaways
Liverpool Seaways Foto: DFDS Seaways

DFDS Seaways teatel naaseb möödunud nädalal Kapellskäri lähedal õnnetusse sattunud parvlaev Liverpool Seaways Paldiski-Kapellskäri laevaliinile homme.

«Loodame, et suutsime vahepealsel ajal leida igale reisijale sobiva lahenduse, ning täname kõiki mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest viimase nädala jooksul,» lausus DFDS Seaways Eesti tegevdirektor Peeter Ojasaar.

Laev naaseb liinile kolmapäeval, 9. septembril. Esimene väljumine toimub graafikujärgselt kell 23.55 Paldiski Põhjasadamast. Ojasaare kinnitusel sõnul laev põhjaliku ülevaatuse ja remonttööd ning on valmis kolmapäevast liinile naasma.

Parvlaev Liverpool Seaways põrkus eelmisel kolmapäeval tormises Kapellskäri sadamas kitsastes oludes sadama akvatooriumis ehitustöid teinud praamalusega, mille tõttu sai laeva parem parras kergemaid kahjustusi. Inimesed ega pardal olnud sõidukid viga ei saanud. Pärast remonti Kapellskäris sõitis laev Klaipedasse kuivdokki.

Vahepealsetele tühistatud väljumistele pileti ostnud reisijatele kompenseeris laevafirma piletiraha või andis asendusreisi edaspidiseks, samuti aitas abi küsinud reisijatel leida personaalseid lahendusi alternatiivsete reisimisvõimaluste leidmiseks vahepealsel ajal.

DFDS teenindab Paldiski-Kapellskäri liinil kuue väljumisega nädalas kummastki sadamast – Paldiskist väljuvad reisid reedest kolmapäevani kell 23.55 ning Kapellskärist laupäevast kolmapäevani kell 12.00 ja neljapäeviti kell 22.30 kohaliku aja järgi. Ülesõit kestab 10 tundi.

Laeval on 276 kajutikohta ja 36 istesalongi kohta, piletihinnas sisaldub õhtu- ja hommikusöök buffee-restoranis. Pardal on veel baar, pood ja laste mängutuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles