Ökokauba möödunud säilitustähtaeg nörritas klienti

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konju talupoest 3.septembril ostetud kama.
Konju talupoest 3.septembril ostetud kama. Foto: Lugeja foto

Septembri esimestel päevadel Tallinnas asuvast Konju talupoest kama ostnud Annika pidi kaubas pettuma, sest avastas kodus, et kama säilitustähtaeg on möödunud.

«Koju jõudes selgus, et «parim enne» on juba ligi nädal aega möödas. Olles ise lapseootel, ei soovi ma  aegunud kaupa süüa ning kuna tegu on ikkagi ökokaupu müüva poega, võiksid tooted olla värsked,» arvas Annika.

Konju mõisa talu tegevjuhi Martin Repinski sõnul võeti Annikaga ühendust kohe, kui ta kaebuse neile edastas ning tema kulud ollakse valmis hüvitama. Repinski oletas, et võibolla tekkis tarnijal viga kauba pakendamisel, sest kaup jõudis poodi väidetavalt päev enne seda, kui naine selle ostis.

«Kahjuks me ei saanud aru, kuidas see  juhtus, sest hetkel riiulil kõige vanema kakaokama parim enne on kuni 28.12.2015,» ütles Repinski. Ta lisas, et müüjad peavad toodete säilitustähtaegu kontrollima iga päev ning tulevikus pööratakse sellele rohkem tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles