McDonald's võtab kasutusse vabapidamisel kanade munad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munakarp.
Munakarp. Foto: SCANPIX

McDonald’s teatas eile, et plaanib Kanadas ja Ameerika Ühendriikides järk-järgult kasutusse võtta vaid vabapidamisel kanade munad.

Kümneaastasel üleminekuperioodil on tohutu mõju farmide tootmispraktikale USAs, kust McDonald’s ostab aastas umbkaudu kaks miljardit muna, vahendab Business Insider.

Otsus vabapidamisel kanade munade kasuks on üks hiljutistest sammudest, mille on kiirtoidurestoran ette võtnud oma toidu kvaliteedi heaks. «Meie klientide huvi toidu päritolu vastu kasvab ning otsus kasutada ainult vabapidamisel kanade mune on seotud toidu kvaliteedi olulisusega ning klientide ootustele vastamisega,» ütles McDonald’si USA juhataja Mike Andres.

Kuna McDonald’s on teada andnud ka sellest, et hakkavad hommikusöögimenüüd pakkuma kogu päeva vältel, mistõttu kasvab sisseostetavate munade kogus tõenäoliselt veelgi enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles