Stockmann loovutab osa oma pinnast teisele poele

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Elektroonika oli kuni suveni Stockmanni kaubamaja üks osakond, kuid õige pea võtab rentnikuna selle koha üle üks suurimaid rahvusvahelisi koduelektroonika pood Euronics.

«Stockmann lõpetas oma elektroonikaosakonnaga suvel ja Euronics võtab selle tõepoolest rentnikuna üle,» sõnas turundusjuht Erica Järv ja lisas, et juba septembri keskpaigast tulevad müügile taas suured ja väikesed kodumasinad, koduelektroonika, telefonid ja kõik muu, mida tänapäeval sellest valdkonnast müüakse.

Tema sõnul on kauplus elav süsteem ja kaasaja muutuvates tingimustes on edukas toimimine väga oluline.

«Oma osakondadega me lepinguid ei sõlmi ega neid ka lõpeta, seega Euronics on meie  uus, peatselt kaupluse avav rentnik seetõttu, et ta on lihtsalt parim meie klientidele, pakkudes kaupu ja teenuseid mis on Stockmanni väärilised,» selgitas Järv uue poe avamise eel.

Uurides, et miks just Euronics ja kas see pood maksab kõrgemat rendihinda, ütles Järv, et eri osakondade avamine ja sulgemine, vähendamine või suurendamine on ühe ettevõtte sisene asi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles