Halvaavalmistaja praak: pakist vaatas vastu riidetükk

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädala neljapäeval ühest Tartu Maksimarketist oma lemmikmaiust ostma läinud noor naine pidi pettuma, kuna halvaapakki avades vaatas sealt vastu roheline riidetükk.

«Ostsin eile (möödunud neljapäeval – toim) Tartu Eedeni Maksimarketi kauplusest halvaa ja kodus seda lahti lõigates märkasin, et halvaa sees on roheline riidetükk,» kurtis tartlanna Helena (24), kes pidi lemmikmaiustuse söömise seetõttu katki jätma.

Tegemist oli 200-grammise Marmitoni vanillimaitselise halvaaga, mille tavahind oli 1,29 eurot, kuid Säästukaardi omanikuna maksis naine selle eest 0,95 eurot. Iseenesest säilivusaja lõppemiseni oli veel mitu kuud aega – pakendil oli märgitud selleks 15.12.2015. «Kahjuks jäi see ost viimaseks selle toote puhul, sest see oli lausa õõvastav,» nentis tartlanna.

Selline roheline riidetükk vaatas vastu halvaapakist.
Selline roheline riidetükk vaatas vastu halvaapakist. Foto: Lugeja foto

«Oleme käesolevaks hetkeks juba alustanud pildil oleva «parim enne» kuupäeva põhjal majasisest uurimist,» sõnas Marmitoni turundus- ja müügijuht Priit Henno pärast tarbija kaebusega tutvumist, kuid nentis, et pildi järgi on üpris raske hinnata, mis täpselt halvaa sisse sattunud on. «Selleks ootame, et tarbija võtaks meiega kindlasti esimesel võimalusel otse ühendust, et saaksime toote koos võõrkehaga enda kätte,» lisas ta.

Henno kinnitusel on ettevõtte igapäevane tootmine korraldatud toiduohutuse rangeid nõudeid järgides ning muuhulgas on rakendatud ka ennetavaid tegevusi, mis peavad välistama võõrkehade sattumise toodangusse. «Kahjuks ei saa kunagi lõpuni välistada selliseid üksikuid juhtumeid,» märkis Henno, lisades, et oma töötajaid hindab ettevõte väga kõrgelt, uskudes nende heatahtlikkusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles