Eriline kassa ajab ostjad tigedaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kassa on Laagri Maksimarketis märgistatud selge sildiga, et seal saavad maksta üksnes Säästukaart Pluss kaardi omanikud.
Uus kassa on Laagri Maksimarketis märgistatud selge sildiga, et seal saavad maksta üksnes Säästukaart Pluss kaardi omanikud. Foto: ETK Grupp

ETK paigaldas Tallinnas ühte Maksimarketisse spetsiaalse kassa, kus saavad maksta üksnes Säästukaart Plussi omanikud, ostjaid on uuendus esialgu üksnes tigedaks ajanud.

«Seal on lihtsalt kohutav teenindus – jah, väga vabandan, et ei märganud suurt silti, aga see, kes seal kassas tol hetkel teenindas, no see oli kohutav ja see suhtluskeel, mis sellelt teenindajalt tuli, oli väga ebaviisakas,» rääkis hiljuti Laagri Maksimarketit külastanud naine, keda ajas tigedaks ETK grupi värske uuendus, millega on Säästukaart Plussi omanikele tehtud kauplusse eraldi kassa.

«Laod asjad lindi peale ja siis kui asjad lindi peal, siis järsku karjutakse, et plusskaart ainult – kas seletaks keegi ära mulle, mis on sellel kassal point ja miks ei võiks ka tavakliendid seal maksta?» sõnas naine, kes pidi seetõttu, et tal on vaid tavaline Säästukaart, oma kaubad lindilt ära korjama ja teise kassasse minema.

ETK grupi kommunikatsioonijuhi Ivo Rulli sõnutsi paigaldati spetsiaalne kassa Säästukaart Plussi klientidele Laagri Maksimarketisse tänavu augustis. «Säästukaart Plussi omanikele tehakse ETK grupi poodides kõige paremaid sooduspakkumisi,» sõnas Rull, viidates lisaks ka sellele, et Säästukaart Plussil on lisaks soodustustele ka krediitkaardi funktsioon.

Kuna Säästukaart Plussiga makstes saab ostude eest tasuda vastavalt lepingule alles järgmisel kuul internetipanka saadetava arve alusel, pakub Laagri Maksimarketis tegutsev Pluss kassa sularahavaba maksevõimalust vaid selle kaardi omanikele. «Esialgu on tegemist prooviprojektiga, aga kui see leiab klientide head vastuvõttu, siis laiendatakse seda ka teistesse ETK jaekettide kauplustesse,» märkis ETK grupi kommunikatsioonijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles