Bussifirma avab kohvipeatusega liini

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss peatub Mäos nii kaua, et jõuab ühe kohvi osta.
Buss peatub Mäos nii kaua, et jõuab ühe kohvi osta. Foto: SCANPIX

 Taisto Liinid avab uue Viljandi-Tallinn kiirbussiliini, kus on ettenähtud ka pikem paus jalgade sirutamiseks ja kohvitamiseks. Lisaks avab ettevõte  ka 12 peatusega bussiliini Pärnu ja Tallinna vahel.

«Kui viimastel aegadel on suureks teemaks pigem bussiliinide sulgemine ja uue ühistranspordiseaduse ootus, mis peaks avama bussiliinide turu, siis Taisto Liinid avab kaks uut bussiliini veel praeguse seaduse kehtivuse ajal 15. septembrist,» teatas  Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat. Tema sõnul Viljandi ja Tallinna vaheline sõiduaeg (2 h 10 min) võrreldav rongiga.

Marsruudil läbitakse ainukese vahepeatusena Mäo reisterminali, kus on arvestatud väike paus kas jala sirutamiseks või WC külastamiseks. Piletihinnad Viljandi ja Tallinna vahel reisimiseks on uuel bussiliinil dünaamilised ning jäävad 5 ja 9 euro vahele. «Kes ostab pileti ära varem, saab sõita odavamalt, bussi täituvuse suurenedes kasvab ka piletihind,» lubas Landrat.

Viljandi-Tallinn bussiliin hakkab väljuma esmaspäevast kuni laupäevani Viljandist kell 7:00 ja 15:00 ning Tallinnast kell 10:30 ja 18:30.

 Uus Tallinn-Märjamaa-Pärnu bussiliin hakkab käigus olema iga päev ning väljub Tallinna bussijaamast kell 7:30 ja Pärnust kell 10:45. Buss teeb Tallinna ja Pärnu vahel kokku 12 vahepeatust Harju-, Rapla- ja Pärnumaal ning läbib vahemaa 2 tunni ja 5 minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles