Tuntud kohvikust saab ajalugu

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reval Café võtab legendaarse Madissoni üle.
Reval Café võtab legendaarse Madissoni üle. Foto: ARNO SAAR

Eesti suurim kohvikutekett Reval Café laiendab haaret ja avab novembris Rävala puiesteel Madisson Grill & Baari asemel oma kolmeteistkümnenda kohviku Tallinnas.

«Rajame Rävala puiesteele oma uue lipulaeva, kõigist senistest veelgi suurema ja avarama Reval Café,» selgitas Reval Café asutaja ja tegevjuht Rene Treifeldt ja lisas, et tegemist on omamoodi ühe ajajärgu lõpuga. «Kuid Reval Café jaoks on muidugi tegemist hoopis uue ajastu algusega,» sõnas ta.

Treifeldti sõnul pakutakse uues Rävala kohvikus kvaliteetkohvi, Reval Café hitt-tooteid ja kiiresti popupaarsust koguvat itaalia käsitööjäätist Reval Gelato. «Kauaaegsete Madissoni klientide rõõmuks jäävad menüüsse ka mõned Madissoni-aegsed hitid,» kinnitas Treifeldt.

Täna tegutseb Tallinnas juba 12 Reval Café kohvikut, millest tuntuimad asuvad Pärnu maantee ja Sakala tänavate ristumiskohal, Müürivahe ja Vene tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles