Poes müüdi aasta aega vana kuupäevaga saia

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja

Lugeja ostis poest saia ja märkas koju jõudes, et tootel oli märgitud kuupäevaks 2014, mida üritati ilmselt maha kraapida.

«Jalutasin õhtul koeraga ja otsustasin kodu lähedalt Köleri 18 keldripoest ühe saia osta,» sõnas lugeja. Ta vaatas imestusega saia säilivusaega, milleks oli 19.09, kuigi eilne kuupäev oli 14.09. «Mõtlesin endamisi, et küll mul ikka vedas, aga poest koju jõudes avasin saia ja vaatasin uuesti kuupäeva, millel märkasin ka aastaaega 2014, mida oli üritatud maha kraapida,» selgitas lugeja.

Ta kirjeldas, et sai oli maitselt ja väljanägemiselt nagu saepuru ja arvatavasti säiliviusaeg oli juba ammu möödas. «Sai läks täna hommikul kindlalt prügikasti ja kuna ma tšekki ei võtnud, siis ei saanud toodet tagasi ka viia,» märkis lugeja.

«Tekib humoorikas küsimus, et kas antud pood säilitab vanu lipikuid, et neid aasta pärast uuesti kuupäeva ületanud toodetel kasutad,» arutles lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles