Naisteajakiri jättis paljulubatud kingitusest ilma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused
Kingitused Foto: SCANPIX

Möödunud neljapäeval Narva-Jõesuus toimunud ajakirja Jana reklaamüritus jättis nii mõnelegi osalenule mõru maitse suhu, kuna lubatud suupisted said kiiresti otsa ja ka kingitusi kõigile külalistele ei jagunud.

«Asi oli selles, et nad korraldasid siin Narva-Jõesuus ühte üritust, millele pidid ennast enne registreerima emaili teel – registreerisin end ära ja nad saatsid tagasi kutse, kus oli siis kirjas, et mis seal kõik toimub ja lõpus oli, et iga osaleja saab siis kingituse kotiga,» räägib narvalanna Jana (42), kes suuresti selle lootuses ka Noorus Spas toimunud üritusele sõbrannaga läks.

Kui nad aga kella kuueks, mis oli ka sündmuse algusajaks kutsel märgitud, kohale jõudis, oli saal juba rahvast täis, lauad kutsel lubatud delikatessidest praktiliselt tühjaks söödud ning kingitusest, mis oli talle lubatud, jäi ta ilma. «Need, kes minu ees läksid – need said selle koti veel, sõbranna oli kaasas, see ka sai – ja mida mina pidin siis tundma? Tuju oli täielikult rikutud!» märkis solvunud naine.

Põhjuseks toodi talle, et ainult esimesed 150 inimest saavad kingituse. Naine meenutab, et ajakirjast oli ta lugenud, et üritus on mõeldud 100 inimesele ning täpselt nii palju inimesi ka sinna registreeritakse. «Kui ma oleks teadnud, et kõik ei saa, siis ma oleks hoopis teise tujuga sinna läinud – sest ma oleks seda teadnud,» nentis pettunud narvalanna.

Mis aga naisele kingitustest ilma jäämisest ja tema hinnangul halvasti korraldatud reklaamüritustest veelgi enam hinge läks oli see, et ta ei saanud ajakirjalt pärast ürituse toimumist mitte mingisugust tagasisidet. «Ma kirjutasin ka neile tagasisidena – keegi ei võtnud minuga ühendust hiljem –, siis ma tegelikult olin väga solvunud selle peale,» kostis Jana.

Naise enda kinnitusel oli temasuguseid inimesi, kes lubatud kingitusest ilma jäid, üritusel teisigi. «Ma sain selle Facebookis tagasisidena teada, et mõningad olid veel sellised – ma ei tea, palju neid seal taga veel tuli,» märkis ta.

Ajakirja Jana turundus- ja levijuhi Annika Sillaotsa sõnul osutus 10. septembril Ida-Virumaal toimunud reklaamüritus populaarsemaks, kui nad ise olid ennustanud. «Kuna tegemist oli esmakordselt selles piirkonnas toimuva Jana üritusega, siis oli osavõttu väga keeruline prognoosida,» nentis Sillaots, lisades, et nad eeldasid, et osavõtt jääb 100 kuni 130 inimese raamesse.

Kuna kohaletulnuid oli rohkem, siis kedagi ukselt tagasi ei saadetud, mistõttu tuli ka igale osalejale lubatud kingikottidest puudu. «Vabandame klientide ees ja edaspidi arvestame kingituste suurema varu planeerimisel,» sõnas ajakirja turundus- ja levijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles