McDonald's katsetab restoranide võtet

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si restoran.
McDonald'si restoran. Foto: Lukas Balandis

Sel kuul annab McDonald’s Rootsi klientidele võimaluse internetis lauabroneeringuid teha, kusjuures on rootslased maailmas esimesed, kes selle idee välja käisid.

Ettevõte teatas esmaspäeval, et enam kui 30 Rootsis asuvat McDonald’si kiirotoidukohta saab peagi anda klientidele võimaluse endale laud juba varasemalt internetis reserveerida, vahendab The Local. Lauabroneeringuid saab kasutada alates 22.septembrist, kuid võimalus broneerida on juba täna.

«Me tahame anda burgerisõpradele unikaalse elamuse,» ütles Rootsis asuvate McDonald’site tootearendusjuht Staffan Ekstam. Lauateenindus on mõnes Prantsusmaa ja Saksamaa söögikohas juba kasutusele võetud, ent nüüd proovitakse järele, kas ka online-reserveeringutele on nõudlust. «Kui see töötab, tehakse veel mujalgi katseperioode, ent hetkel proovitakse seda võimalust vaid Rootsi McDonald’sites,» lisas Ekstam.

McDonald’sisse saab lauda kinni panna saidi Bookatable.se kaudu, mille pressiesindaja Jonas Carleni sõnul on nad väga rahul võimalusega kiirtoidukohale piiratud aja jooksul teenust pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles