Odavbussifirma lubab lisada reise väikelinnadesse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Expressi buss.
Simple Expressi buss. Foto: Toomas Tatar

Odavbussifirma Simple Express lubab kahekordistada väljumiste arvu ja laiendada liinivõrku, hakates sõitma ka väiksematesse Eesti linnadesse.

Hetkel teenindab Simple Express Tallinn-Tartu, Tallinn-Narva ja Tartu-Narva liine ning teeb 24 väljumist päevas, kuid alates oktoobrist väljumist arv kahekordistub. Uued ühendused on Simple Expressi esindava Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski sõnul tulemas Rakvere, Pärnu, Viljandi, Võru, Põlvaga, vahepeatused tulevad ka väiksematesse kohtadesse.

«Täpsemad marsruudid avalikustame juba lähiajal, hetkel tegeleme nii logistika organiseerimise kui ka piletimüügi ettevalmistamisega,» ütles Obolenski. Liinivõrgu laienemise tarbeks soetas Simple Express ka uued bussid, mis jõuavad Eestisse lähiajal.

«Meie eesmärk on teha odavad, kuid kvaliteetsed bussireisid kättesaadavaks paljudele Eesti elanikele, haarates oma liinivõrku mitte ainult kolme-nelja suuremat linna, vaid ka maapiirkondi,» lisas Obolenski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles