Harjumaal juhtus raske tööõnnetus

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABB tehnoloogialinnak.
ABB tehnoloogialinnak. Foto: Andres Haabu / Postimees

Postimehe andmetel juhtus üleeile ABB LV Drives tehases raske tööõnnetus, mille tagajärjel on töömees väidetavalt koomas.

PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul saadi teade tehasest 21.septembril kella 18 paiku. Ettevõtte alal tegutses 44-aastane logistikatöötaja, kes laadis veoautolt kaupa (kappe) maha ning see kukkus talle peale. Mees viidi seejärel haiglasse. «Asjaolude uurimisel, kaasaarvatud videomaterjali vaatamisel selgus, et inimene oli ise eksinud ohutusnõuete vastu,» ütles Aava. Kuna tegemist polnud tööohutusnõuete rikkumisega tööandja või kolleegide poolt, siis ei alustata kriminaalmenetlust.

Tööinspektsioon kinnitas, et neile on laekunud teade tööõnnetuse kohta, ent täpsemat infot ei jagatud, sest juhtumi menetlemiseks on neil aega 30 päeva.

ABB Balti riikide kommunikatsioonijuht Neda Paisoots kinnitas, et töömehega juhtus tõepoolest raske õnnetus, ent teavet mehe seisundi kohta ei ole võimalik avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles