Lugeja küsib: miks on TV3 Play nii vaatajavaenulik?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 Play.
TV3 Play. Foto: Kuvatõmmis

«Miks on TV3 Play süsteemis värsked kodumaised saated nii väheseks ajaks nähtavad? Alles eelmisel nädalal tahtsin vaatama hakata saadet «Abielus esimesest silmapilgust», mis tuli eetrisse septembri alguses, ent praeguseks on seal vaadatavad veel vaid kolmas ja neljas osa,» oli lugeja nördinud.

Vastab TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum.

Kindlasti ei ole TV3 Play vaatajavaenulik, vastupidi. Formaadisaadetega on aga paraku nii, et lepingust tulenevalt on lubatud järelvaatamine 14 päeva. Tulles vastu vaatajate suurele huvile, oleme muuhulgas ka saate «Abielus esimesest silmapilgust» vaatamiseks üles laadinud playplus.ee lehele. Tegemist on kuumaksupõhise reklaamivaba teenusega, millega saab vaadata kodu-ja välismaiseid filme, sarju ja saateid.

Lisaks sarjadele ja filmidele saab vaadata TV3 ja TV6 otseprogrammi nii telefonis, tahvel- kui ka lauaarvutis. Kusjuures playplus.ee tellija näeb parimaid kodumaiseid sarju ja saateid esimesena, sest Kättemaksukontor, Tanel Padar ja sõbrad, Padjaklubi ja mud kodumaised saated esilinastuvad playplus.ee süsteemis enne tele-eetrisse jõudmist. Tagasiside on olnud väga positiivne ja vastuvõtt kasutajate poolt soe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles