Toidupank värbab vabatahtlikke

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Toidupank otsib 16. ja 17. oktoobriks vabatahtlikke abilisi 38 kauplusesse üle Eesti, et aidata koguda toidukaupa vaesuses elavatele peredele.

Oktoobrikuistel toidukogumispäevadel on osalemas 38 poodi 19 erinevas linnas ning hetkel on käimas vabatahtlike abiliste registreerumine. Toidupangad kutsuvad endale appi aktiivseid inimesi, ettevõtteid ja sõpruskondi, kes aitaks aktsiooni läbi viia.

Tegevus toimub kuni kolmetunnistes vahetustes. Meeskondade suurus on olenevalt kauplusest kolm kuni kaheksa inimest. Vabatahtlikud jagavad infot ning võtavad vastu annetatud toidukauba, mis jõuab järgnevate nädalate jooksul piirkondliku toidupanga kaudu kohalike vaesuses elavate peredeni.

Kaupluste hulgas on kolmteist Rimi, üheksa Selveri, viis Maksimarketi, viis Konsumi, neli Prisma ja üks Säästumarketi kauplus, lisaks Kevade pood Tõrvas.

Registreerumine toimub aadressil osale.toidupank.ee, registreerumisvorm sisaldab kõiki kauplusi ja täpseid vahetuste aegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles