Ligi miljoni maksnud kinosaali töö algas tõrgetega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CC Plaza uus Scape kinosaal
CC Plaza uus Scape kinosaal Foto: Tairo Lutter

Möödunud neljapäeva õhtul oma esimese seansiga alustanud Coca Cola Plaza uus moodne Scape kinosaal pidi juba laupäeval esimesele tehnilisele rikkele alla vanduma.

«Forum Cinemas uues Scape saalis jäi film poole pealt seisma – intsident toimus laupäeval umbes kell 19.15 filmi «Marslane» ajal,» rääkis möödunud laupäeval kella 18.45 ajal alanud seanssi vaatamas käinud kinokülastaja. «Umbes 15 minutit oli pausi, enne kui film jälle tööle saadi,» lisas teine, kes püüdis juhtumi ka videosse.

Forum Cinemas turundusjuhi Liis Mengeli sõnul leidis tõepoolest selline juhtum laupäeval aset, mistõttu katkes filmi näitamine 15 minutiks. «Tegemist oli serveriühenduse hetkelise häiritusega, pärast seda filminäitamine jätkus tõrgeteta,» selgitas Mengel, lisades, et kõikidel teistel seanssidel on filminäitamine kulgenud viperusteta ja rohkem katkestusi saalis ette ei ole tulnud. «Soovijatelt ostsime piletid tagasi,» tähendas kinoketi turundusjuht.

Jutt käib siis lõppenud nädala neljapäeva õhtul taasavatud Coca Cola Plaza endisest kinosaalist number üks, mis pärast ligi miljonieurost uuendust kannab nüüd nime Scape saal. Lisaks suuremale ekraanile ja uuenenud kinotoolidele on uues saalis parandatud ka pildi näitamise kvaliteeti. Pilti näidatakse Barco 4K laserprojektorist, mida on maailmas kokku vaid 20 ringis.  Forum Cinemas esindajate sõnul ei ole moodsale kinosaalile võrdväärset ei Baltikumis ega Skandinaavias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles