Taxify koostöö Tulika ja Tallinki taksojuhtidega jätkub

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Taxify

Kuigi Tallinki ja Tulika Takso andsid täna teada uuest ühisest taksorakendusest, on mõlema firma autod Taxify rakenduses veel saadaval ning koostöö nendega jätkub.

Taxifyl on töös 2000 taksot Tallinnas, 400 taksot Tartus ja 120 taksot Pärnus. Taxify arendusjuhi Markus Villigi sõnul on rakendusega liitunud suurem osa Tallinki ja Tulika taksojuhtidest. «Enamik juhte tegutsevad täna FIEna ja rendivad oma taksofirmast vaid autot ja kaubamärki, seega kasutab juht iga võimalust oma sissetuleku suurendamiseks - olgu selleks siis kliendid tänavalt, Taxifyst või oma firma kõnekeskusest,» selgitas ta.

Taxify eristub teistest Eesti taksoäppidest muuhulgas mugava mobiilimaksega. Paljudel juhtidel ei ole sobivat vahetusraha või kaarditerminali käivitamine võtab mitmeid minuteid aega.  Täiendavalt saavad kliendid iga sõidu lõpus hinnata taksojuhti ja teenuse kvaliteeti. «Saame iga nädal kümneid tuhandeid hinnanguid ja kommentaare, millest kriitilistele probleemidele reageerime sama päeva jooksul. Halva kvaliteedi või klientide petmise tõttu oleme aasta jooksul blokeerinud mitusada taksojuhti,» rääkis Villig.

Taxify teenust ja mobiilimakset saab kasutada Eestis - Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Lisaks Eestile töötab teenus Riias, Vilniuses, Valgevenes, Prahas, Belgradis, Tbilisis ja Amsterdamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles