Hiiumaa praamiliinil jätkuvad lisareisid ka oktoobris

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel kuul jätkuvad Hiiumaa praamiliinil lisareisid.
Sel kuul jätkuvad Hiiumaa praamiliinil lisareisid. Foto: Mihkel Maripuu

Rohuküla-Heltermaa liinile on tellitud 12.-25. oktoobrini kaheks nädalaks kokku 12 lisareisi ehk kuus täiendavat reisi nädalas.

Kui eelmisel kahel nädalal oli Rohuküla-Heltermaa liinil nädalane reiside arv koos lisareisidega 116, siis tänasest 25. oktoobrini on perioodi põhigraafikus nädalas 92 reisi ning koos lisareisidega 98 reisi.

Sügisese nõudluse langedes väheneb ka lisareiside vajadus, mistõttu jääb alates 26. oktoobrist kuni aasta lõpuni tavapärane riigitellimus reisidele 86 väljumisele.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium analüüsib jooksvalt reiside täituvusi ja teeb sellest lähtuvalt otsuseid täiendavate lisareiside tellimiseks. 

Selleks, et tagada sõiduki pääsemine soovitud väljumisele, on kindlasti vajalik osta e-pilet ka nädala sees reisimiseks – see puudutab eriti kaubavedajaid, kel on oluline enda sõidugraafikust kinni pidada. Üldjärjekorrast võivad viimastena sadamasse saabujad soovitud reisist maha jääda ka tööpäevadel.

Lisareisid toimuvad neljapäeval, reedel ja pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles