Populaarne lastekauplus avas uksed ka Kuressaares

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastepoe pidaja Annely Aavik ligi 2 aastat tagasi Viljandis avatud kaupluses.
Lastepoe pidaja Annely Aavik ligi 2 aastat tagasi Viljandis avatud kaupluses. Foto: Kris Süld/Sakala/Scanpix

Laupäeval avati Kuressaare kaubamaja esimesel korrusel uus Pisipere lastekaupade pood, mis on oma viimase kahe aasta jooksul Viljandis populaarsust kogunud.

«Tihedad päevad on olnud, hommikust õhtuni on pood rahvast täis,» rääkis kaks aastat tagasi Viljandis tegevust alustanud perefirma üks omanikest Annely Aavik, vahendab Saarte Hääl.

Aaviku sõnul on juba esimestest päevadest jäänud mulje, et spetsiaalset lastekaupu müüvat poodi, kus on valikus nii lasteriided, vankrid, kärud, turvatoolid kui -hällid, mänguasjad, beebivoodid ja palju muud, on Kuressaarde oodatud. Kui Viljandis kujunes tootevalik klientide soovide põhjal, siis seda suunda soovib nüüd Saaremaale kolinud perekond ka Kuressaares jätkata. 

«Palju vaadatakse ja küsitakse Emmaljunga kvaliteetseid kärusid,» nentis kaupluse peremees Danel Mägi, kelle sõnutsi on seni olnud ohtralt nii uudistajaid kui omajagu ka neid, kel kindlad ostusoovid.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles