Subway kostitas võileivasõpra üpris võika lisandiga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline lisand vaatas eelmisel nädalal vastu ühe ameeriklase Subway võileivast.
Selline lisand vaatas eelmisel nädalal vastu ühe ameeriklase Subway võileivast. Foto: Matt Jones/Facebook

Möödunud nädalal ühte Ameerika Subway restorani külastanud noormehi tabas üllatus, kui topeltspinati asemel vaatas neile võileiva vahelt vastu hoopis surnud näiriline.

Möödunud kolmapäeval koos sõbra Jayga Oregoni osariigi Lincoln City Subway restorani külastanud Matt Jones sai šoki osaliseks, kui sõbra tellitud Itaalia võileiva vahelt vaatas lisandina tellitud spinati asemel vastu hoopis surnud rott, vahendab Telegraph.

Kliendi soovile vastu tulles lisasid võileivarestorani töötajad abivalmilt tema võileiva vahele topeltkoguse spinatit, ilma kontrollimata selle täpset sisu. Jones, kes oli šokeeritud võileiva vahele sattunud leiust, tundis ennekõike muret aga selle üle, et ka ülejäänud spinat, mis restoran oli ostnud, võiks loomakese poolt rikutud olla.

Lisand Subway võileiva vahel.
Foto:
Lisand Subway võileiva vahel. Foto: Foto: Matt Jones/Facebook

«See on üheaegselt nii kõige naljakam kui ka jälgim asi, mida ma eales näinud olen,» sõnas Jones uudisteportaalile KGW, lisades, et vaatamata šokile, mis vaatepilt temas tekitas, puhkes ta kogu südamest naerma, sest kogu olukord tundus talle liiga uskumatu, et olla tõsi.

Kohalike terviseametnike sõnutsi on üpris ebatõenäoline, et keegi jääks haigeks selle spinati söömisest, mida hoiti samas nõus, kust pärines ka Jones'i sõbra võileiva vahele pandud spinatilehed ja näriline. «Nad (terviseametnikud - toim) konsulteerisid arstidega ja leidsid, et kuigi see vaatepilt võis olla mitte väga isuäratav, on tõenäosus, et keegi selle spinati söömisest haigeks jääks, väga madal,» rääkis Jones, viidates Lincolni maakonna terviseameti juhi Cheryl Connelli sõnadele.

Küll aga külastas kohalik terviseamet koheselt pärast intsidenti restorani, kontrollimaks, kas seal leidub lisaks võileiva vahelt välja tulnud rotile veel surnud närilisi või ka tema väljaheiteid. «Meie juurdlus tuvastas, et närilise probleem ei olnud lokaalne, vaid tuli väljaspoolt - tõenäoliselt toodi surnud rott restorani mujal pakendatud spinatikotiga,» rääkis Connell.

Pärast terviseameti külastust puhastati kogu restoran põhjalikult. Subway vabandas mõlema mehe ees ning tagastas neile võileivadele kulutatud summa. Sellest hoolimata andis Matt Jones vahejuhtumist teada ka Subway peakontorile, vältimaks sarnase olukorra kordumist tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles