Kirglikem helistaja rääkis septembris mobiiliga 209 tundi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tele2 kliendistatistika kohaselt rääkis aktiivseim helistaja septembris mobiiltelefoniga 12 550 minutit ehk keskmiselt seitse tundi päevas.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on üllatavalt palju neid eestlasi, kes iga päev räägivad telefoniga vähemalt kolm tundi. «Helistamine on soodne ja mõned inimesed kasutavad seda võimalust uskumatult aktiivselt – kui keskmiselt räägivad naised mobiiltelefoniga kuus meestest enam, siis suurimate rääkijate esiviisikus võidutsesid huvitaval kombel mehed,» ütles Aron.

Aroni väitel elavad statistika järgi kõige suuremad mobiiliga helistajad Lääne-Virumaal, haarates esiviisikust tervelt neli esimest positsiooni.

Septembri rekord SMSide saatmises oli 5700 sõnumit, mis on keskmiselt 190 ühikut päevas. Suurim sõnumisaatja elab samuti Lääne-Virumaal.

Keskmiselt helistavad Eesti naised mobiiltelefoniga kuus välja 4,25 ning mehed natuke üle 3,5 tunni. Naised saadavad kuus keskmiselt 28 ning mehed 26 SMS-sõnumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles