Populaarses salatis peitus tavatu lisand

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmann.
Stockmann. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Stockmanni kaubamajast salati ostnud naist üllatas viimases suutäies ebameeldiv leid, nimelt krõbises hamba all järsku kivi.

«Caesari salat on Stockmannis ilmselt üks populaarsemaid tooteid ning olen seda varemgi ostnud, kahjuks aga pidin seekord salatis rängalt pettuma, kui sealt kivi leidsin,» kurtis Mari, keda hämmastas, kuidas küll kivid kööki ja sealt edasi salatisse võivad sattuda. Lisaks mainis ta, et halvemal juhul võib sedaviisi hamba ära murda ning kokk võiks ikka rohkem tähele panna, mida ta salatisse segab või mis seal juba varasemalt leiduda võib.

Foto: Lugeja pilt

Stockmanni turundusjuhi Erica Järve sõnutsi võis kivi salatisse sattuda vaid juhul, kui kivi saabus juba koos lehtsalatiga. «Salat kasvab põllul ja saabub meile pestuna väga suurtes kottides,» selgitas Järv. Tegu on ühe Stockmannis enimmüüdud salatiga, mida valmistatakse ja segatakse korraga suurtes kogustes, seega võib ette tulla taolisi ebameeldivaid üllatusi. Järv lisas, et tootjaga on ühendust võetud ja info talle edastatud ning Stockmann on valmis salati hinna kompenseerima ja olukorra heastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles