Uus suhtlusportaal pakub abiellunutele võimalust kõrvalehüppeks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment uut suhtlusportaali Victoria Milan tutvustavalt leheküljelt.
Fragment uut suhtlusportaali Victoria Milan tutvustavalt leheküljelt. Foto: Tarbija24

Tosina päeva pärast alustab Euroopas uus suhtlusportaal Victoria Milan, mis on mõeldud abielus või siis tõsises suhtes inimestele, kes otsivad võimalust kõrvalehüppeks.

Portaal reklaamib, et nad pakuvad täiesti anonüümset ja turvalist keskkonda neile, kes soovivad veidi internetis lõbutseda, flirtida või leida endale tõeliseks afääriks partner. Samuti on tutvustuses selgelt ära märgitud, et kasutajateks oodatakse peamiselt abielus või kooselu elavaid inimesi, samas on teretulnud ka vallalised.

Kuna portaali loojaks on Norra ettevõte, on see ka sihitud Põhjamaadele – Taani, Norra ja Rootsi turule. Laiemalt on silmas peetud kogu Euroopat. «Ehk leiate oma kodukohast kellegi, kellega püsivalt iga nädal kohtuda. Või võib-olla eelistate salajast afääri välismaal elava partneriga?» selgitas portaal tutvustuses keskendumist nii kohalikule kui ka laiemale kasutajaskonnale.

Norra avalikkus on portaali avamisele juba kriitiliselt reageerinud ja pannud selle loojatele süüks, et taolise teenusega kasutatakse küüniliselt ära õnnetus paarisuhtes inimesi.

Kas sellele süüdistusele on portaali tutvustuses vastus valmis: «Me ei pühitse ega ülenda abielurikkumist, vaid soovime aidata abielus või suhtes inimesi, kes tunnevad end õnnetutes suhetes, kus lahutus ei pruugi tulla kõne alla, lõksus olevat.»

Portaali vastu Norra E24-s sõna võtnud organisatsioon Familie & Medier, mis võitleb pereväärtuste eest meedias, manitses, et probleemses abi- või kooselus paarid ei valiks taolist lahendust, vaid teeksid oma suhte kallal tööd.

Samuti on organisatsiooni tegevjuht avaldanud lootust, et norralased ei anna põhjust ettevõtmise arenemiseks. Victoria Milan on aga teatanud, et praegu on potentsiaalsete kasutajate tagasiside olnud oodatust parem ja eelregistreerunuid on mitmetest riikidest ning nii naiste kui meeste hulgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles