Lugeja küsib: kas Estonian Air enam treppi ei sõida?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Jaanus Lensment

«Lendasin hiljuti uue Estonian Airi lennukiga ja selgus, et see ka ei saa lennujaama juurde välja sõita, vaid reisijad peavad üle lennuvälja vantsima. Oleks ma seda teadnud, oleksin mantli selga pannud. Kas tõesti ühegi Estonian Airi lennukiga enam trapi juurde sõita ei saa?» küsib reisija.

Vastab Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen.

CRJ700 lennukite parkimine terminali silla külge vajab eraldi tehnilist lahendust sarnaselt CRJ900 lennukitega, mille tarvis ehitati Tallinna lennujaamas mõne aasta eest spetsiaalsed vahesillad.

Uut tüüpi lennukid saabusid meie lennukiparki alles paari nädala eest. Nende sildumise lahendamine eeldab koostöös lennujaamaga vastavate katsete läbiviimist, mille järel selgub ka see, kuidas on kõige otstarbekam lahendada CRJ700 lennukite n-ö treppi parkimine. Loodame siinkohal reisijate mõistvale suhtumisele, kuna vähemalt esialgu tuleb tõesti arvestada maandumisjärgselt lühiajalise õuesviibimisega ja palume vabandust nende inimeste käest, kellele see tekitab ebamugavust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles