«C-Komando» paljastab täna automüüja petuskeemi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romula.
Romula. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kanal 2 tänase probleemsaate «C-Komando» keskmes kasutatud auto ostnud Ene, kes tagastas auto juba järgmisel päeval müüjale, väites, et sõiduk on katki. Edasi võttis aga olukord uskumatu pöörde.

Ene ostis kasutatud auto Lasnamäel asuvast ettevõttest ALM Invest. Järgmisel päeval otsustas ta auto aga müüjale tagasi viia, sest pärast paarikümmet kilomeetritt auto enam edasi ei liikunud ja sellel esines häirivaid rikkeid. ALM Invest keeldus masinat tagasi võtmast ja selgitas, et naisel tuleb ise remondisumma tasuda.

Edasi soovis Ene kohtumist tema müügilepingu allkirjastanud juhatuse liikmega. Seda talle ei võimaldatud. Naine lahkus, jättes autovõtmed ja sõiduki ALM Investi töötaja kätte. Edasi võttis lugu niivõrd uskumatu pöörde, et naine otsustas abi saamiseks pöörduda C-Komando poole.

Selgus, et inimesi, kes on ALM Investist petta saanud, on väga palju. «Tegemist on Lasnamäel asuva kasutatud autode müüki vahendava firmaga, mis sisuliselt tegeleb komisjonimüügiga,» selgitab saatejuht Carmen Pritson-Tamme.

Mis edasi sai, näeb täna kell 22:30 Kanal 2 saatest «C-Komando».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles