Saarlased hindavad enim kahte automarki

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Avensis.
Toyota Avensis. Foto: KRIS SÜLD/Sakala

Saare maakonnas on tänavu III kvartali lõpuks esmaselt registreeritud 510 sõiduautot, neist 219 olid väljalaske­aastaga 2015 ehk uhiuued.

2015. aasta sõiduautodest on saarlaste suuremad lemmikud III kvartali andmete põhjal Toyota ja Honda, vahendab Saarte Hääl. Toyota erinevaid mudeleid on kolmandas kvartalis soetatud 15 – eriti on saarlastele meeldinud Avensis.

Ülejäänud uhiuusi sõiduautosid on viimase kolme kuu jooksul registrisse jõudnud mõnevõrra vähem. Erinevaid Hyundaisid viis, Opeleid neli, Subarusid samuti neli, Citroëne kolm ja samamoodi Kiasid kolm, seega ülejäänud marke on registreeritud üks-kaks.

Toyotasid müüva Tesman Auto müügimehe Karol Sule hinnangul on lisaks tugevale tootele sihikindel töö müügisalongides. «Salongides on eesmärk teha kõike väga hästi ja järgmisel korral natuke veel paremini, kokkuvõttes kliendid märkavad seda,» sõnas ta.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles