Netipanga kasutamisega võib olla nädalavahetusel probleeme

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel võib esineda häireid Swedbanki elektrooniliste kanalite töös.
Nädalavahetusel võib esineda häireid Swedbanki elektrooniliste kanalite töös. Foto: Arvo Meeks

Seoses iga-aastaste plaanipäraste hooldustöödega võib nädalavahetuse ning esmaspäeva varahommikutel (24.-26. oktoober) esineda lühiajalisi häireid Swedbanki elektrooniliste kanalite töös.

Swedbanki digitaalsete teenuste osakonna juhataja Agnes Oidsalu sõnul on hooldustööde eesmärk tagada panga süsteemide töökindlus igal ajal ning taolised testid on selleks hädavajalikud. «Käesoleva nädalavahetuse kolmel ööl testib pank võimekust siirdada võimalike tõsiste tõrgete tekkimisel teenuseid serveriparkide vahel ja tööde käigus uuendatakse nii tark- kui riistvara,» selgitas ta ja lisas, et see kõik toob nendel öödel kaasa ka lühiajalisi häireid ja katkestusi nii internetipanga kui kaardimaksete töös.

Kõikide nimetatud päevade varahommikutel võib internetipanga, pangakaartide ning sularahaautomaatide töös esineda lühiajalisi häireid (kuni 15 minutit) ajavahemikus 2.00-06.00.

«Vabandame võimalike ebamugavuste pärast ja soovitame klientidel planeerida internetipanga ja pangakaartide kasutamine selliselt, et hooldustööd nende pangatoiminguid ei segaks,» lisas Oidsalu.

Ööpäevaringselt on võimalik infot saada Swedbanki nõustamiskeskuse telefonil 6 310 310.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles