Lennufirma lubab taevast postkaarte saata

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: airBaltic

Läti lennufirma airBaltic hakkab pakkuma koostöös Latvijas Pasts postiteenuste operaatoriga võimalust saata postkaart kellelegi erilisele otse lennult.

«Nüüdsest pakub airBaltic võimalust saata lähedasele üllatuseks postkaart, mis on kirjutatud kümne kilomeetri kõrgusel õhus,» ütles airBalticu kommertsjuht Christophe Viatte.

CloudCardi näol on tegu veel ühe teenusega airBalticu üllatuste seas, mille hulgas on ka bukett roose ja pudel vahuveini lennul.

Latvijas Pasts esimehe Arnis Salnājse sõnul on postkaart üheks kõige isiklikumaks kommunikatsioonivahendiks. Firma jätkab postkaartide valiku suurendamist ja koostöös airBalticuga pakub nüüd võimalust saata kaart lennuki pardalt.

Et saata oktoobrikuus eriline tähtpäevapostkaart, peavad reisijad lennu ajal kontakteeruma pardapersonaliga, kes valmiskirjutatud kaardi Latvijas Pastsile edastavad, et see tasuta edastada  mistahes aadressile Baltikumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles