Halloweenimaiuses peitus eluohtlik leid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaadi sees peitusid õmblusnõelad.
Šokolaadi sees peitusid õmblusnõelad. Foto: Kuvatõmmis videost

Pennsylvanias Chesteri maakonnas asuva Kennett Square’i politsei uurib juhtumit, mil mitmed pered andsid teada laste halloweeni-šokolaadis leidunud õmblusnõeltest.

Üks lastest, kes avastas oma halloweenil korjatud šokolaadi seest õmblusnõela tükke, oli Miguel Luna, kelle vanemad teavitasid ohtlikust leiust ka teisi lapsevanemaid. Eile pärastlõunal andsid nad ka politseile teada, et viie Twix šokolaaditahvli sees oli õmblusnõelte tükke, vahendab 6ABC.

Politseikaprali Chris Willise sõnul on praegu tegu aktiivse juurdlusega, mille käigus intervjueeritakse inimesi, kes juhtumist teatasid ning püütakse saada rohkem informatsiooni šokolaadiandja kohta. Politsei hoiatas kogukonda Facebooki teel ning pärast postituse avaldamist anti teada veel mitmest samasugusest juhtumist. Peamised tänavad, kus lapsed halloweeniööl ringi liikusid ning ukselt uksele käies maiustusi palusid, on politseil teada.

«Lapsed olid lihtsalt väljas süütut nalja tegemas ja perega kommi kogumas, keegi aga suutis selle kõigi jaoks ära rikkuda,» avaldas üks lapsevanem oma pahameelt.

Politsei väitel pole veel teada, kas ohtlik leid oli šokolaadi sisse sattunud juba tootmise käigus või tegeles sellega keegi muu pahatahtlik inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles