Tallinn vabastab Toidupanga reklaamid reklaamimaksust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga vabatahtlik.
Toidupanga vabatahtlik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinna linnavalitsus arutab kolmapäeval korralduse eelnõu, millega antakse 4. novembrist 27. detsembrini JCDecaux Eesti OÜle seoses reklaamikampaania «Toidupank» reklaamide eksponeerimisega Tallinna linnas sada protsenti reklaamimaksu soodustust, kirjutas BNS.

Taotlusele lisatud kaaskirja kohaselt keskendub heategevuslik reklaamikampaania Toidupanga põhiteemadele, milleks on vaesus ja toidu raiskamine, selgub eelnõust.

Reklaamikampaania eesmärgiks on juhtida Eesti elanikele tähelepanu nimetatud probleemidele ning muuta inimeste käitumist toidu osas vastutustundlikumaks.

Ühes sellega soovib SA Eesti-Hollandi Heategevusfond koguda annetusi toidupanga tegevuse toetamiseks. Saadud tulu suunatakse toiduainete soetamiseks ning üle andmiseks toidupuudust kannatavatele inimestele.

Heategevusüritusest saadud tulu suunatakse sada protsendi ulatuses heategevuseks.

Seoses läbiviidava reklaamikampaaniaga soovib SA Eesti-Hollandi Heategevusfond eksponeerida Tallinnas 2. novembrist 27. detsembrini reklaamplakateid JCDecaux Eesti OÜle kuuluvatel välireklaamikandjatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles