Eesti Energia arenduspealiku Indrek Aarna triatlonikirg tuli Hawaii Raudmehelt

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Aarna - Eesti Energia teadus- ja arendustegevuse juht.
Indrek Aarna - Eesti Energia teadus- ja arendustegevuse juht. Foto: Erik Prozes

Paljud, kel tööpäevad pikad ja pingelised ning kodus lapsed kasvamas, on hädas, kuidas saada mahti lemmikharrastuseks. Eesti Energia arenduspealik Indrek Aarna (46) on osanud selle probleemi lahendada: tema päev algab tunde varem kui neil, kes kurdavad, et aega trenniks pole. Oma hobi, triatloni huvi tekkis tal aga siis kui nägi Ameerikas olles telekast «Hawaiian Ironmani» triatloni.

Indrek Aarna, Eesti Energia teadus- ja arendustegevuse juht, ärkab tavaliselt juba kella poole kuue ajal. Mitte sellepärast, et võimalikult varakult tööle sõita. Sinna asub ta Tallinnas Kakumäelt teele veidi pärast kella kaheksat, kui suuremad ummikud on hajunud. Enne tööleminekut tuleb jõuda trenni teha.

Räägime Indrekuga, kuidas näeb välja tema päev, mis koiduajal treenides tema mõtetes toimub, kuidas ta oma hobi leidis ning sellest, et passi peab ka vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles