Talverehvid on ladudes otsakorral

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Esmaspäeva jäätunud teedele ja tänaseks lubatud lumetormile läheb nii mõnigi autoomanik vastu ohtlikult kulunud või lausa suverehvidega, sest paljud rehvilaod on kaubast tühjad.

Nädalavahetusel saabunud miinuskraadid muutsid esmaspäevahommikuse tööletõttamise jäätunud teede pärast ohtlikuks – kella 12ks oli juhtunud 21 kergemat liiklusõnnetust, kus inimesed siiski viga ei saanud, kirjutas Õhtuleht.

Talverehvide seisukorda kontrolliv reid tuleb detsembri alguses, kui nendega sõitmine on kohustuslikuks saanud, lubab rehviliidu tegevjuht Kaur Kuurme.

Kuurme väitel olevat talverehvid tavaliselt korralikud ka vaese inimese auto all, kuid suvekummide puhul ei hooli mustrisügavuse piirist paljud.

Kuurme sõnul vähenes mullu uute rehvide ost ligi poole võrra, mistõttu kaupmehedki ei söandanud suurt laovaru kokku osta ja nii on laod tänaseks tühjaks ostetud ja lisakoguseid pole kuskilt võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles