Trepist kukkunud teatritöötaja suri

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Oktoobri lõpus etenduse vaheajal trepist alla kukkunud Nukuteatri teenindaja suri sel nädalal haiglas.

«Õnnetus juhtus 30. oktoobril ja muud infot me uurimise huvides avalikustada ei saa,» ütles tööinspektsiooni avalike suhete esindaja Kristel Abel. Nukuteatri pressiesindaja Hannele Känd täpsustas aga, et traagiline õnnetus juhtus etenduse «Lemuel Pitkini demonteerimine» vaheajal, kui piletiteenindaja kukkus alla Hobuveskis õue viivast trepist.

«See juhtus publikualas, kus trepp viib üles tänavale ja me ei oska praegu öelda, mis tegelikult juhtus, kas ta komistas või juhtus midagi muud, aga ta kukkus õnnetult,» rääkis pressiesindaja. «Kohe reageeriti, meil olid inimesed juures, kes seda nägid, talle mindi  appi,» rääkis Känd. Kiirabi saabus sündmuskohale  kuue-seitsme minutiga, seni anti naisele kiirabi juhendamisel esmaabi. Naine viidi haiglasse, kus ta teisipäeva hommikul suri.

Nukuteatri pressiesindaja sõnul oli piletiteenindajana töötanud naine olnud teatris ametis  juba aastaid. «Iga kord, kui me võtame kasutusele uue etenduspaigad, siis me teeme seal nö kontrolli ja tema oli Hobuveskis tehtud koolituse juures, ta teadis võimalikke ohukohti ja oli ka vastavalt instrueeritud,» rääkis Hannele Känd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles